Ekonomiassistent/administrativ assistent Alingsås Sprängtjänst

Alingsås Sprängtjänst har sedan starten för över 50 år sedan erbjudit spräng- och borrtjänster i både bergtäkter och på entreprenadjobb. Koncernen består idag av fyra bolag med totalt ca 30 anställda. Vi bedriver verksamhet i hela södra Sverige men huvudkontoret ligger fortfarande på Sotlanda utanför Alingsås.

Vi söker nu en ekonomiassistent/administrativ assistent. Du kommer att tillsammans med vår ekonomichef främst syssla med löpande bokföring som leverantörs- och kundfakturor, avstämningar, lönehantering och olika typer av kostnadsuppföljningar och analyser. I arbetet ingår även telefonväxel och uppdatering av sociala medier.

Du har en utbildning inom ekonomi på minst gymnasienivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, affärssystemet Visma och kunskaper inom Officepaketet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 75 %, 6 månaders provanställning tillämpas. Du kommer jobba på Sotlanda men resor, bl.a till våra kontor i Uddevalla och Åtvidaberg, kan förekomma varför B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan: Viktoria Svensson, ekonomichef, viktoria@alingsassprangtjanst.se.

Vi kommer utföra urval löpande, välkommen med din ansökan.

Ansök direkt

Rulla till toppen